fbpx
 

NorgeÅpner for mer penger til Luftforsvaret

Thorstein Korsvold26/03/201825 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2018/01/Morten-Hanche-0F4A33792017-12-14-1280x853.jpg

Høyre vil ta på alvor alle bekymringer som kommer fra Luftforsvaret. – Om driftsutfordringene blir for store, må vi se nærmere på det, sier partiets forsvarspolitiker Hårek Elvenes.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Generalmajor og sjef for Luftforsvaret, Tonje Skinnarland, kom lørdag med ganske dramatiske beskrivelser av tilstanden i Luftforsvaret. Hun beskrev blant annet de økonomiske rammebetingelsene som «veldig trange».

Nå-tilstanden i Luftforsvaret rosemales ikke av sjefen: «Vi er for små, for gamle, og for lite klare i dag», sa Skinnarland.

Les også: 

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 10. juni) Kr 1889,-

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.