NorgeBekymret for havneberedskap

Ole Dag Kvamme18/09/20174 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/09/gjallarhorn.masseskade.cbrndrill.nettkvalitet_9-1280x853.jpg

Havnedirektøren i Kristiansand frykter for nasjonal beredskap når Forsvaret forsvinner fra Sørlandet. – Vi er et nasjonalt knutepunkt, men ser med bekymring på at Forsvaret, Heimevernet og Sjøheimevernet reduseres og blir nærmest borte, sier havnedirektør Halvard Aglen i Kristiansand havn. 

Av OLE DAG KVAMME / oledag@aldrimer.no

– Vi er bekymret fordi Kristiansand havn er inngangsporten til Europa. Vi er havna nærmest EU, med et NATO-land rett over dammen. Vi er en nasjonal aktør, og derfor er vi opptatt av hvordan beredskapen er dimensjonert, sier havnedirektør Halvard Aglen i Kristiansand . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.