NorgeBeredskapspraten: – Beredskap lokalt er ikke blitt prioritert (+)

Ole Gunnar Onsøien16/06/20207 min
leder Are Tomasgard i Landsrådet for Heimevernet. Tomasgard er også LO-sekretær.

BEREDSKAPSPRATEN: Beredskapen ute i lokalsamfunnene har blitt underprioritert og utsatt for kuttbudsjetter, samtidig som helhetstenkningen i beredskapen svekkes av detaljert målstyring og den stadige oppsplittingen av offentlig sektor, mener Are Tomasgard, leder for Landsrådet for Heimevernet. 

post@olegunnaro.com

– Hvilke tre gjester ville du ha invitert med på en beredskapsprat over en bedre middag, og hvorfor?

– De tre jeg vill valgt å ta med meg, er Eirik Kristoffersen, Ingvild Kjerkol og Elisabeth Sørbøe Aarsæther. Og så vil jeg ha . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Gunnar Onsøien

Ole Gunnar Onsøien er en frilansjournalist med ti års erfaring. Han har tidligere jobbet for blant andre iFinnmark, Rana Blad og Medier24, i tillegg til en rekke store og små oppdragsgivere. Onsøien har en bachelorgrad i fotojournalistikk fra OsloMet. Han har for tiden base i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.