NorgeBeredskapspraten: – Beredskap lokalt er ikke blitt prioritert (+)

Ole Gunnar Onsøien16/06/20207 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/08/are-1280x720.png

BEREDSKAPSPRATEN: Beredskapen ute i lokalsamfunnene har blitt underprioritert og utsatt for kuttbudsjetter, samtidig som helhetstenkningen i beredskapen svekkes av detaljert målstyring og den stadige oppsplittingen av offentlig sektor, mener Are Tomasgard, leder for Landsrådet for Heimevernet. 

post@olegunnaro.com

– Hvilke tre gjester ville du ha invitert med på en beredskapsprat over en bedre middag, og hvorfor?

– De tre jeg vill valgt å ta med meg, er Eirik Kristoffersen, Ingvild Kjerkol og Elisabeth Sørbøe Aarsæther. Og så vil jeg ha . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Gunnar Onsøien

Ole Gunnar Onsøien er en frilansjournalist med ti års erfaring. Han har tidligere jobbet for blant andre iFinnmark, Rana Blad og Medier24, i tillegg til en rekke store og små oppdragsgivere. Onsøien har en bachelorgrad i fotojournalistikk fra OsloMet. Han har for tiden base i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.