NorgeE-tjenesten vil selv velge hvem de beholder (+)

VIL SELV VELGE: I dette rundskrivet, datert 1. februar 2019, slår ledelsen ved Fartøykontoret i Etterretningstjenesten fast at de selv ønsker å velge hvem som får fortsette etter fylte 63 år. De som ikke blir bedt om å jobbe videre, har plikt til å fratre, skriver E-tjenesten til de ansatte sjøfolkene på etterretningsfartøyene Marjata og Eger. Faksimile: ALDRIMER.NO

Etterretningstjenesten hevder at tjenesten har en lovpålagt plikt til å praktisere en særaldersgrense for sjøfolkene på sine «spionfartøy» Marjata og Eger. Men samtidig har E-tjenesten selv fraveket særaldersgrensen, dersom de selv ønsker å beholde enkeltpersoner.

kjetil@aldrimer.no

Det fremgår av et internt rundskriv fra fartøyledelsen i Etterretningstjenesten, og som Aldrimer.no sitter med gjenpart av.

Arbeidsgivers behov

Dokumentet er utarbeidet 1. februar 2019, og bærer overskriften «Rundskriv nr. 01/19 - Særaldersgrense for . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.