NorgeAnalyseEttertiden vil kunne dømme dere hardt

https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2016/11/20160219tk_R4048_2.jpg

ANALYSE: Statsminister Erna Solberg, regjeringen og norske stortingspolitikere bør tenke seg om. De er i ferd med å gi Norge et forsvarsforlik som er langt unna hva forsvarssjefen har sagt han trenger for å reetablere et minimumsforsvar. Samtidig velger politikerne etter alt å dømme en innretning av Forsvaret som vil øke spenningsnivået og samtidig redusere evnen til å forsvare innbyggerne i en mulig krigssituasjon.

Av KJETIL STORMARK / ansvarlig redaktør / kjetil@aldrimer.no

Dette er dypt urovekkende og en uansvarlig, politisk beslutning. Ettertiden vil kunne finne på å dømme politikerne hardt dersom de ikke . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.