Norge– Evenes vil styrke Norges evne til overvåking av nordområdene (+)

Ole Gunnar Onsøien02/07/202013 min
Evenesordfører Terje Bartholsen (Ap) Foto: PRIVAT

BEREDSKAPSPRATEN: Evenes-ordfører Terje Bartholsen (Ap) tenker på styrken i det sivile samfunnet når han tenker på totalberedskap. Han ser fram til at nye Evenes flystasjon blir operativ, noe han mener vil betydelig styrke Norges evne til overvåking og kontroll i nordområdene.

post@olegunnaro.com

– Hvilke tre gjester ville du ha invitert med på en beredskapsprat over en bedre middag, og hvorfor?

– Kåre Willoch på grunn av hans sjeldent kloke og perspektivrike analyser i slike spørsmål. Jan Egeland som med sin mangfoldige bakgrunn internasjonalt, nå i Flyktninghjelpen . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Gunnar Onsøien

Ole Gunnar Onsøien er en frilansjournalist med ti års erfaring. Han har tidligere jobbet for blant andre iFinnmark, Rana Blad og Medier24, i tillegg til en rekke store og små oppdragsgivere. Onsøien har en bachelorgrad i fotojournalistikk fra OsloMet. Han har for tiden base i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.