NorgeFlere så et objekt i fjorden i samme tidsrom

UBÅTOBSERVASJON: Det var mandag 21. mars at minst en person observerte og tok bilder av det som syntes å være en ubåt i Dalsfjorden i Sunnfjord i Sogn og Fjordane. Foto: ALDRIMER.NO/JO BERGERSEN/FALKEBLIKK AS

Flere kilder opplyser å ha gjort observasjoner av mulige ubåtbevegelser i Dalsfjorden. Forsvaret gjorde imidlertid aldri noen kjente undersøkelser i fjorden etter ubåtobservasjonen og filmopptakene som yrkessjåfør Frank Vik gjorde i mars i fjor.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

— Ingen har tatt kontakt med meg. Det var snakk om, like etterpå, at det kanskje skulle komme en båt og se etter spor. Men jeg hørte aldri noe mer, sier Vik til Aldrimer.no.

Så noe som . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.