fbpx
 

NATO/USASvarer fåmælt om britisk ubåtjegerbesøk

Alf Ragnar Olsen15/02/201813 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2018/02/HMS_Westminster_Enroute_to_Libya_to_Aid_in_the_Humanitarian_Effort_MOD_45152530-1280x566.jpg

En britisk fregatt har anløpt Tromsø. Forsvarets Operative Hovedkvarter svarer fåmælt om besøket.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Mandag kom en britisk fregatt til kai i Tromsø. Fartøyet «HMS Westminster» er lett synlig blant de øvrige skipene i havna. AldriMer.no ba Forsvarets Operative Hovedkvarter (FOH) svare på bakgrunnen for det britiske anløpet.

Vi ba FOH svare på hva som er bakgrunnen og hensikten med besøket, om det er flere allierte skip i området nå, om besøket gjelder trening eller et operativt besøk, samt hvorvidt norske . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 1. juni) Kr 1889,-

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.