NorgeForsvarssjef lover tiltak for Andøya og MPA

Alf Ragnar Olsen01/06/20187 min
Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen besøkte fredag 1. juni 2018 Andøya flystasjon. Foto: ALF RAGNAR OLSEN/ALDRIMER.NO

– Vi erkjenner at vi burde ha gjort tiltak tidligere, men vi skal få dette til. Det er viktig for Forsvaret og nasjonen Norge å sikre at MPA-driften holdes igang, sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen og sjefen for Luftforsvaret, Tonje Skinnarland, etter dagens besøk på Andøya flystasjon. 

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen la ikke skjul på at møtene med de ansatte på Andøya flystasjon gjorde inntrykk.

– Det som gjør inntrykk er den utstrakte hånden de tillitsvalgte kommer med, for at vi skal jobbe sammen med å løse . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.