NorgeUkategorisertFylkesordfører krever undersøkelse

Ole Dag Kvamme13/05/201614 min
KREVERF UNDERSØKELSE: Fylkesordfører Jenny Følling i Sogn og Fjordane mener Forsvaret må finne ut av ubåt-observasjonen 21. mars. FOTO: Senterpartiet

Fylkesordfører Jenny Følling i Sogn og Fjordane krever en undersøkelse av den mulige ubåtobservasjonen.

Av OLE DAG KVAMME

– Det jeg synes er rart, er at når en har det som politiet karakteriserer som en troverdig observasjon, så engasjerer ikke Forsvaret seg mer i å undersøke om det faktisk var en ubåt. Vi må ha en forklaring fra Forsvaret, krever Jenny Følling (54), som er fylkesordfører for Senterpartiet i Sogn og Fjordane.

Hun fulgte torsdag nyheten om observasjonen  av mulig ubåt i Dalsfjorden 21. mars tett. Overfor aldrimer.no beklager . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.