NorgeHøyre, Frp og Ap vil legge ned Andøya

Rune S. Alexandersen08/11/2016219 min
UBÅTJEGER: Et tokt med en P-3C Orion er over og mannskapet triller ubrukte sonarbøyer bort fra flyet. Det maritime overvåkingsflyet et Forsvarets mest effektive ubåtjeger og et viktig instrument for NATO. Foto: ALDRIMER.NO

Regjeringen får med seg Arbeiderpartiet på å legge ned Andøya flystasjon, men sentrumspartiene varsler at de ikke har gitt opp kampen om å utsette avgjørelsen.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no og THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Så kom nyheten Andøya-samfunnet har fryktet i fire dager: Regjeringen og Arbeiderpartiet er enige om å legge ned hjørnesteinsbedriften Andøya flystasjon, slik rapportene har tydet på.

– Vi er skuffet og svært frustrert. Andøys befolkning er mest frustrert over at det ikke foreligger en god forklaring på hvorfor man ikke tok seg tid . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.