NorgeØnsker HV-016 og Sjøheimevernet tilbake (+)

Innsatsstyrke Anklet fra Sjøheimevernet (SHV) i HV-16 øver på bording sammen med Kystvakta i Andfjorden 8. juni 2016. Foto: HV-16/FORSVARET

Regjeringen og Stortinget må ta grep for å reetablere Sjøheimevernet og Heimevernets spesialavdeling HV-016. Det sier advokat og forsvarsdebattant Sjak Haaheim fra Styrk Heimevernet-gruppen.

kjetil@aldrimer.no

Haaheim reagerer skarpt på de planlagte, mulige kuttene i Heimevernets øvingsaktivitet for resten av 2020, som Aldrimer.no meldte om tirsdag.

Les mer: Vurderer å kutte all HV-øving

Les mer:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.