NorgeJoda Erna, to-prosentmålet er mulig!

Thorstein Korsvold07/04/20187 min
Rune Rudberg, nestleder i Befalets fellesorganisasjon (BFO), her i samtale med statsminister Erna Solberg (H). Foto: BFO

KRONIKK: I Dagbladet den 3. april fraskriver statsministeren seg lovnaden de gav på NATO toppmøtet i Wales om at Norge skulle nå toprosentmålet i 2024. En slik bortforklaringer øker ikke muligheten for et robust og utholdende Forsvar tilpasset dagens sikkerhetssituasjon. Det kan synes som om Erna ikke er en tilhenger av Forsvaret, og nå er det blitt tydelig.

Av Jens Jahren, leder i Befalets fellesorganisasjon (BFO), og Viggo Holm, leder kommunikasjonsavdelingen, BFO.

Penger på Forsvaret er verdiskaping!

Dette rimer ikke med de endringene vi har sett i den sikkerhetspolitiske utviklingen, både . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.