Norge– Kunne ikke konkurrere med bankene

Rune S. Alexandersen24/03/20174 min
KUTTER LÅN TIL BEFAL: Forsvaret kutter ut befalets låneordning på grunn av at de ikke kunne konkurrere med bankenes lånerente. Her er en befalsforlegning ved Jørstadmoen leir, Lillehammer. Foto: ANETTE ASK/FORSVARET

Forsvaret forklarer kutt i befalets boliglånsordning med at de ikke kunne konkurrere med bankene om betingelser. – Antall nye lånesøknader fra tjenestemenn var blitt redusert til et minimum, sier major Vegard Finberg, pressetalsmann for forsvarssjefen.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Både Norges Offisersforbund (NOF) og Befalets Fellesorganisasjon (BFO) er sterkt kritisk til kutt og innsparinger i ansattes goder.

Les også: Frykter effekt av kutt i goder

– Vi tror det kan bidra til at ansatte slutter tidligere, frykter . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.