fbpx
 

RusslandLokker russiske lesere med humor

Ole Dag Kvamme10/04/20177 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/04/IMG_9196-kopi-1280x960.jpg

Hun forlot Russland for å skrive om landet. I en pervertert russisk medievirkelighet lokker redaktør Galina Timtsjenko leserne med vitser, humor og spill, for å lede trøtte lesere til uavhengig journalistikk.

Av OLE DAG KVAMME/oledag@aldrimer.no

På det russiske nyhetsstedet Meduza.io kan du hjelpe presten i å finne tilbake til Kirken. I et annet spill kan du hjelpe president Vladimir Putin til et møte med Paven. Forkledd som Super Mario må du hjelpe Putin frem innen ett minutt.

– Etter annekteringen av Krim . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 1. juni) Kr 1889,-

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.