NorgeMener Erna gambler med folks liv

NTB05/06/201813 min
Statsminister Erna Solberg på vei ut fra Høyres hus etter pressekonferansen søndag kveld. PK med statsminister og Høyre-leder Erna Solberg og John-Ragnar Aarset, generalsekretær i Høyre om utviklingen i varslersaken i partiet. Foto: FRODE HANSEN, VG

Opposisjonen på Stortinget er sjokkert over at en ny rapport fra Riksrevisjonen viser liten framgang i arbeidet med å sikre terrorutsatte bygg og infrastruktur.

– Regjeringen har et stort ansvar for at vi nå har sjokkerende store hull i sikkerheten vår. Dette er å gamble med folks liv, sier SVs Torgeir Knag Fylkesnes.

Les mer: Hard kritikk av manglende terrorsikring

– Stortinget har vært krystallklare på hva vi krever. Vi skal ha . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.