VerdenMener Iran må stilles til ansvar

NTB19/09/201914 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2019/09/Q5al_JEkVeY-2-1280x624.jpg

USAs utenriksminister Mike Pompeo og Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman er enige om at Iran må stilles til ansvar for sin «truende oppførsel».

Det opplyser talsperson Morgan Ortagus i det amerikanske utenriksdepartementet.

Ortagus sier Pompeo og bin Salman ble enige om at angrepet mot Saudi-Arabias oljeanlegg var et «uakseptabelt» angrep og «uten sidestykke».

– Ministeren og kronprinsen diskuterte behovet for at det internasjonale samfunnet må komme sammen for å motvirke den fortsatte trusselen fra det iranske regimet og ble enige om at det iranske . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.