NorgeKrever at regjeringen snur om Andøya

Alf Ragnar Olsen27/02/201823 min
Andøya flystasjon feirer 75 år i 2017 og markerte det lørdag 24 juni 2017 med et flyshow på Andøya. Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO

– Årsakene til at Andøya flystasjon bør inngå i Forsvarets struktur også i framtida er mange og tungtveiende, sier forbundsleder Torbjørn Bongo i Norges Offisersforbund.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Torbjørn Bongo er leder av Norges Offisersforbund (NOF). Han gir tidligere etterretningssjef Kjell Grandhagen hundre prosent støtte i at det vil være et feilgrep å legge ned Andøya flystasjon.

– Andøya bør forbli MPA-base

På andre punkter går NOF-lederen vesentlig lenger. Torbjørn Bongo er krystallklar på at Norges Offisersforbund mener at vedtaket om å legge . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.