RusslandRussiske bombefly langs norskekysten

https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2018/11/sx7e827f-2-1280x591.jpg

LANGVARIG TOKT: To russiske langtrekkende Tu-95 bombefly var på et nitimers tokt helt sør til Nordsjøen mandag, opplyser det russiske forsvarsdepartementet. Norske F-16 var på vingene for å identifisere flyene. Her et norsk F-16 sammen med et Tu-95 Bear bombefly ved en tidligere anledning. Foto: FORSVARET

To russiske langtrekkende strategiske Tu-95MS bombefly gjennomførte mandag et over ni timer langt tokt langs norskekysten, helt sør til Nordsjøen.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Det skriver det russiske nyhetsbyrået

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.