VerdenSmittetall i Kina på vei ned igjen

NTB18/06/20202 min

Kinesiske helsemyndigheter melder om nedgang i antall nye koronasmittede i hovedstaden Beijing etter at strenge smitteverntiltak er innført i byen.

Etter nedstengning av skoler, markeder og kraftig redusert flytrafikk, samt utgangsforbud i flere bydeler, melder kinesiske myndigheter torsdag at det er registrert lavere smittetall enn dagene før.

21 nye tilfeller

Torsdag ble det rapportert 21 nye tilfeller i Beijing, ned fra 31 dagen før.

Utenfor hovedstaden ble det meldt om sju nye tilfeller, hvorav fire tilfeller er kinesere som har vært på reise i utlandet, tre er fra Beijings naboby Tianjin, og det siste tilfellet fra et annet sted i Hubei-provinsen som omslutter de to millionbyene.

Det ble torsdag ikke meldt om nye smittede fra Hubei-provinsen eller byen Wuhan hvor utbruddet av koronaviruset startet i fjor. Det ble heller ikke meldt om døde som følge av covid-19.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.