NorgeSnøfall ga 10 mill. i verkstedskostnader

Erik Hattrem06/12/20182 min
SNØFALL BLE KOSTBART: Denne garasjen på Sessvollmoen leir tålte ikke snøfallet 12. mars 2018. Kjøretøyene som stod lagret der ble skadet for ti millioner kroner. Foto: FORSVARET

En 1500 kvadratmeter stor garasje med kjøretøy fra Forsvaret klappet sammen på grunn av snøfall i mars i år. Nå er regningen lagt fram.

Av ERIK HATTREM / post@aldrimer.no

12. mars i år kollapset en garasje på Sessvollmoen leir og skadet kjøretøyene som sto lagret der.

– Det er ingen tvil om at snøen var årsaken, selv om vi var av den formening om at det ikke skulle være noe problem med den snømengden, sier Frode Hansen, eiendomssjef i Forsvarsbygg til Aldrimer.no.

Feilkonstruksjoner

Hansen har i ettertid . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Erik Hattrem

Erik Hattrem er journalist med organisert kriminalitet, sikkerhet og forsvarsstoff som spesialområde. Han har tidligere jobbet for Dagbladet og NRK. Hattrem har dekket organiserte banders virksomhet i Norge, 22.juli-saken, forsvarsstoff og offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.