NorgeSp deler NOFs bekymring

Alf Ragnar Olsen23/08/201810 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2018/02/20160413tk_R8086-1280x847.jpg

Stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete (Sp) deler uroen til NOFs hovedtillitsvalgti Hæren, som innstendig ber om at regjeringens planer om å legge 2. bataljon i møllpose stanses. – Reduksjon i hærstyrkene er i strid med det Norge har forpliktet seg til å bidra med overfor NATO, sier Navarsete.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

NOFs hovedtillitsvalgt for Hæren slakter regjeringens LTP-prosess, der landmaktutredningen ble skilt ut fra behandlingen av planen for resten av Forsvaret.

Les mer:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.