NorgeSp-topp slår alarm

Ole Dag Kvamme09/04/201696 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2016/04/Navarsete_Kjevik_2_front.jpg

Senterpartiets Liv Signe Navarsete tror ikke Norge er i stand til å mobilisere raskt eller sterkt nok til å forsvare landet inntil NATO-forsterkninger kommer.

Av OLE DAG KVAMME

– Det er to utfordringer. Klarer vi å mobilisere førstelinjeforsvaret raskt nok, og klarer vi å stå imot inntil vi får forsterkninger? Jeg tror mange med meg ser at Norge ikke er i stand til det i dag. Jeg vil ikke fremstå som noen krigshisser, men det er grunn til å stille spørsmål om vi har et landforsvar som er beredt til å stå imot en invasjon. Jeg tror ikke vi er . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.