NorgeAnalyseUverdig og uklokt spill av Ap-Støre

OSLO 20180425. Partileder Jonas Gahr Støre og Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (med ryggen til ) under Stortingets spørretime onsdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

ANALYSE: Ap-leder Jonas Gahr Støre ønsker ikke å betale for en ny fregatt og det nye regjeringskvartalet utenom det ordinære statsbudsjettet. Med det avslører Støre at han er mindre opptatt av forsvarsevnen og mer fokusert på å gjøre jobben mest mulig krevende for regjeringen.

Av KJETIL STORMARK / ansvarlig redaktør / kjetil@aldrimer.no

Det er et uklokt og uverdig spill av Ap-lederen, som synes å bare ha et middels engasjement i forsvarssaken. Jonas Gahr Støre synes her å ha falt for fristelsen til å forsøke . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.