NorgeVil ikke kommentere egne dementier

Forsvarsdepartementet i Myntgata 1 i Oslo. Foto: ALDRIMER.NO

Forsvarsdepartementet (FD) ønsker ikke å kommentere sin egen kommunikasjonsstrategi. FD dementerte i juni 2015 riktigheten av nyhetsartikler om saksbehandlingen da norske spesialstyrker og soldater fra Telemark Bataljon ble sendt til Irak.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

«Vi viser til svar sendt dere fra KE (Kommunikasjonsenheten i FD, red.anm) i juni 2015 både fra Forsvarsdepartementet og på vegne av Forsvarssjefen. Vi har ikke noe ytterligere å tilføye», skriver seniorrådgiver  Lars Gjemble i FD i en e-post til Aldrimer.no.

Minimale forskjeller

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.