NorgeVurderer lukket høring om terrorsikring

NTB27/08/20183 min
OSLO 20180827. Dag Terje Andersen (midten) under åpen høring i Stortingets kontroll-og konstitusjonskomite i riksrevisjonens undersøkelse av oppfølging av objektsikring. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Kontrollkomiteens leder Dag Terje Andersen (Ap) sier det kan bli nødvendig å følge opp høringen om terrorsikring med en ny høring som går for lukkede dører.

– Kontroll- og konstitusjonskomiteen er opptatt av at all relevant info skal komme fram. Derfor kan det bli nødvendig med en lukket høring på et senere tidspunkt, sa Andersen da han innledet det som blir en maratondag i høringssal 1 på Stortinget.

Tilsynsrapport

– Jeg minner om at det er Riksrevisjonens rapport som er grunnlaget for høringen, ikke den generelle tilstanden i politiet eller Forsvaret . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.