NorgeAp ber om Andøya-avklaring

Ole Dag Kvamme04/09/20173 min
MELLOM TO VANN: Flyplassen på Evenes er omgitt av flere naturreservater og ligger mellom de to vannene Langvatnet (t.h.) og Lavangsvatnet. Foto: ROLV LEIRRO

Arbeiderpartiet ber Høyre og Fremskrittspartiet avklare hva regjeringspartiene egentlig mener om flytting til Evenes, etter at FrP har bedt om ny utredning. 

Av OLE DAG KVAMME / oledag@aldrimer.no

– Jonas Gahr Støre skrev søndag brev til Høyre og Frp og ba de avklare om Frp vet noe Stortinget ikke har fått informasjon om, siden partiet konkluderer med at en ny og uavhengig utredning er nødvendig, kommenterer Anniken Huitfeldt i en e-post til Aldrimer.no via politisk rådgiver Eivind Vad Petersson i Arbeiderpartiets utenriks- og forsvarsfraksjon på Stortinget.

Huitfeldt sier Arbeiderpartiet . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.