Ønsker du å støtte vårt arbeid? Vi blir glade for både store og små bidrag. 

Dersom du deler vårt engasjement og mener det er viktig med mer dybdeborende journalistikk som gransker Norges sikkerhet og forsvar, kan du bruke flere metoder.

Du kan bli abonnent. Fra april 2020 baseres driften av Aldrimer.no på en kommersiell mediemodell, der du må være abonnent for å få tilgang til mange av våre beste dybdeartikler.

Du kan overføre generell støtte til vår bankkonto 9538.05.55159 i Handelsbanken. Ved overføringer fra utlandet, bruk IBAN NO9295380551277 og BIC/Swift: HANDNOKK.

Du kan bruke PayPal (følg lenken), som er en betalingstjeneste som aksepterer de fleste kjente betalingskort. Oppgi paypal-identiteten post@aldrimer.no når du overfører støtten din. Vennligst merk alle overførsler med «Aldri mer». Juridisk utgiver for Aldrimer.no er selskapet Logos Media Ltd. Det er avgjørende viktig for vår troverdighet utad at vi kan være åpne på hvem vi mottar støtte fra. Vi vil derfor ikke kunne motta hemmelige pengegaver.

Aldrimer-redaksjonen samlet til teammøte i 2016. Foto: ALDRIMER.NO

Større donasjoner: Privatpersoner, organisasjoner, stiftelser og selskaper som vurderer å donere et større beløp, er hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med ansvarlig redaktør/daglig leder Kjetil Stormark på kjetil@aldrimer.no eller tlf. 4177 5050.

Våre støttespillere i perioden 2015-2019 var privatpersoner, familier, organisasjoner og stiftelser som har vært opptatt av forsvars- og sikkerhetspolitiske forhold i generasjoner. 

HANS HERMAN HORNS STIFTELSE har støttet prosjektet med NOK 8,5 mill.

Hans Herman Horn (f. 1931) er en norsk forretningsmann og investor. Horn er styreleder i Institutt for forsvarsopplysning (IFO). Horn er deleier av skipsmeglerfirmaet R.S. Platou, der han i mange år var administrerende direktør. Under den tyske invasjonen av Norge i 1940 hjalp Horn som daværende niåring kjempende, norske soldater i Gudbrandsdalen ved å bære ammunisjon. Horn har vært sentral i etableringen av minneprisen etter den kjente norske motstandsmannen Gunnar «Kjakan» Sønsteby. 

ERLING SVEN LORENTZEN har støttet prosjektet med NOK 1 mill.

Erling Sven Lorentzen (f. 1923) er en norsk skipsreder og industrigrunder. Han var motstandsmann under 2. verdenskrig og en del av Kompani Linge. Under krigen samarbeidet han blant annet med Gunnar «Kjakan» Sønsteby, lederen av Oslo-gjengen. For sin innsats er Lorentzen tildelt St. Olavsmedaljen med ekegren, Deltagermedaljen med rosett og Haakon VIIs 70-årsmedalje. I 1977 ble han utnevnt til kommandør av St. Olavs Orden.

STEENSLANDFONDET har støttet prosjektet med NOK 1,5 mill.

Inge Steensland (1923-2010) var en norsk fenrik og motstandsmann under 2. verdenskrig. Steensland ble først rekruttert inn i Kompani Linge, men søkte seg senere over til Marinen. I september 1946 mottok han Norges høyeste utmerkelse, Krigskorset med sverd, for sin innsats under krigen. Han mottok også den norske Krigsmedaljen og Storbritannias Distinguished Service Cross. Steensland ble i 2004 dessuten tildelt Kongens fortjenstmedalje i gull. Steensland startet i 1960 skipsmeglerfirmaet Inge Steensland AS.

LEIF HØEGH STIFTELSE har støttet prosjektet med NOK 2,5 mill.

Leif Høegh Stiftelse springer ut fra et betydelig maritimt familiemiljø som har hatt og har dype og lange relasjoner til Forsvaret.  ECKBOS LEGAT har støttet prosjektet med NOK 1 mill. Eckbos Legat er en privat allmennyttige stiftelse. Major og advokat Eivind Eckbo stiftet i 1923 det første av totalt elleve legater. I 2013 ble disse slått sammen til ett legat som årlig yter støtte til enkeltpersoner og ulike prosjekter som faller inn under legatets formål, som også inkluderer støtte til forsvarsrelatert virksomhet og opplysningsarbeid. 

CHRISTEN SVEAAS har støttet prosjektet med NOK 1 mill.

Christen Sveaas (f. 1956) er en norsk siviløkonom, finansmann og investor med investeringer innen eiendom, offshore, shipping, IT, industri og finans. Det meste av virksomheten er samlet i investeringsselskapet Kistefos AS, som bærer navn etter Kistefos Træsliberi ved Randselva på Jevnaker, grunnlagt av hans farfar Anders Sveaas i 1889.

Takk til alle som har støttet oss siden starten i 2015 og til alle som fortsetter å støtte driften av Aldrimer.no!

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.