Kjetil Stormark er ansvarlig redaktør og daglig leder. Stormark er frilansjournalist og forfatter med større dokumentarprosjekter som spesialområde. Han var i perioden 2013-2017 sjefredaktør og daglig leder for Hate Speech International, et journalistisk fagnettverk som fokuserer på ekstremistiske grupper i Midtøsten, Nord-Afrika og Europa. Stormark er tidligere nyhetsredaktør i Laagendalsposten og Varden og tidligere sjefredaktør i Dalane Tidende. Stormark har tidligere arbeidet som journalist i VG og Arbeiderbladet (senere Dagsavisen). Han har i sitt journalistiske arbeid dekket forsvars- og sikkerhetspolitikk, beredskap, etterretning, organisert kriminalitet, terrorisme og andre former for voldelig ekstremisme som spesialområder, i tillegg til politikk på nasjonalt og internasjonalt nivå. Stormark har i tillegg til sin journalistiske bakgrunn også vært fagsjef for mediestrategier og krisehåndtering i PR-byrået JKL Oslo. Han var presseråd i den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002. Han deltok da i den stedlige norske krisehåndteringen i forbindelse med terrorangrepene 11. september 2001. Stormark er tidligere styreleder i Stiftelsen for en kritisk og undersøkende presse (SKUP). Han har vunnet flere priser for sitt journalistiske arbeide, herunder SKUP-prisen (1998), SKUP-diplom (1999), Journalistprisen i Buskerud (2007), Årets journalistpris i Edda Media (2009) og Årets frilanser (2014). Stormark har studert journalistikk og statsvitenskap. Han er forfatter av to bøker om terrorangrepene 22. juli 2011: Da terroren rammet Norge, Kagge forlag, 2011 og Massemorderens private e-poster, Spartacus, september 2012).

E-post: kjetil@aldrimer.no

PGP public key fingerprint: 7F86 CBE8 0EF5 95AA 6BBD 46E0 41B8 9B4B A70B 1C09

Tlf. 4177 5050

Vi ber om at henvendelser per telefon om saker/nyheter som ikke haster gjøres i ordinær kontortid mandag til fredag. Vi har ordinært ikke bemanning på kveldstid og i helger/helligdager.

Nyhetstips kan også sendes som tekstmelding på mobil via den krypterte appen Signal eller vårt krypterte tipsskjema. Legg ved telefonnummer dersom du ønsker å bli kontaktet per telefon.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.