NorgeBeredskapspraten: – Er beredskap vår neste dugnad? (+)

Ole Gunnar Onsøien22/06/202010 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2020/06/1527606642354.jpeg

BEREDSKAPSPRATEN: Advokat Sjak R. Haaheim følger beredskapsrådene fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), men mener det er en mangel på bevissthet rundt beredskap både blant politikere, befolkning, næringsliv og forvaltning. 

post@olegunnaro.com

– Hvilke tre gjester ville du ha invitert med på en beredskapsprat over en bedre middag, og hvorfor?

– Generalene Tor Rune Raabye, Eirik Kristoffersen og Elisabeth Gifstad Michelsen. De to første har vært Sjef Heimevernet, den tredje er sjef i dag. Heimevernet er den største avdelingen i Forsvaret, med tilstedeværelse overalt alltid og . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Gunnar Onsøien

Ole Gunnar Onsøien er en frilansjournalist med ti års erfaring. Han har tidligere jobbet for blant andre iFinnmark, Rana Blad og Medier24, i tillegg til en rekke store og små oppdragsgivere. Onsøien har en bachelorgrad i fotojournalistikk fra OsloMet. Han har for tiden base i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.