NorgeForsvarssjefen møter Andøya-ansatte

Alf Ragnar Olsen01/06/20188 min
Forsvarssjef, admiral Haakon Bruun-Hanssen, er akkurat ferdig med en befaring i et amerikansk P-8 Poseidon fra US Navy, som har deltatt i static-delen av Andøya flyshow lørdag 24. juni 2017. Her flankert av sin adjutant (t.v.) og sjef 133 Luftving, oberst Ingvild Jensrud (t.h.). Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen og sjef for Luftforsvaret, Tonje Skinnarland, kommer til Andøya flystasjon fredag morgen for å møte ansatte i krisestemning.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no og KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no 

Bakgrunnen for besøket er en invitasjon fra de ansattes på Andøya flystasjon sine fagorganisasjoner.

Stor frustrasjon

Leder Stein Håkon Eilertsen i Norges Offisersforbunds (NOF) avdeling på Andøya sier til Aldrimer.no at temaet for besøket er «informasjonsutveksling».

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.