NorgeForsvarssjefen møter Andøya-ansatte

Alf Ragnar Olsen01/06/20188 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/06/D77I6227-1280x853.jpg

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen og sjef for Luftforsvaret, Tonje Skinnarland, kommer til Andøya flystasjon fredag morgen for å møte ansatte i krisestemning.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no og KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no 

Bakgrunnen for besøket er en invitasjon fra de ansattes på Andøya flystasjon sine fagorganisasjoner.

Stor frustrasjon

Leder Stein Håkon Eilertsen i Norges Offisersforbunds (NOF) avdeling på Andøya sier til Aldrimer.no at temaet for besøket er «informasjonsutveksling».

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.