NorgeHard strid om responstid

NTB29/05/20194 min
OSLO 20130911. En ambulanse ved Ullevål universitetssykehus i Oslo. Helsetilsynet truer med tvangsmulkt dersom ikke AMK Oslo og Akershus gir raskere svar til publikum på nødtelefonen 113. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/NTB SCANPIX

Ambulansetjenesten i Midt-Norge anklager Helsedirektoratet for falske nyheter etter tall som viser at ambulansen ikke når nasjonale mål for responstid.

Helsedirektoratets tall for responstider per kommune for 2017 viser at ambulansen ikke når nasjonale mål for responstid i de fleste trønderske kommuner, melder Trønder-Avisa, som omtalte tallene i en artikkel i september i fjor og utløste debatt. I sin årsrapport for 2018 har ambulansetjenesten i Midt-Norge laget sine egne responstidstall, på sin egen måte, publisert på en egen nettside og lagt p . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.