NorgeKVU for Evenes med betydelige mangler

NTB06/04/20188 min
MELLOM TO VANN: Flyplassen på Evenes er omgitt av flere naturreservater og ligger mellom de to vannene Langvatnet (t.h.) og Lavangsvatnet. Foto: ROLV LEIRRO

KRONIKK: Kanskje den viktigste delen av konseptvalgutredningen for ny enebase Evenes er hva utredningen ikke drøfter, skriver Yngve Laukslett. Han spør om det nå er slik at allierte kampflyforsterkninger som etter dagens planverk skal til Andøya flystasjon nå bortfaller i en framtidig krise- og krigssituasjon, gitt at disse ikke skal overføres til Evenes.

Av YNGVE LAUKSLETT, STYREMEDLEM ANDØY HØYRE

Konseptvalgutredning (KVU) Evenes flystasjon er omsider offentliggjort. Den politiske ledelsen i Evenes kommune har det travelt med å komme i gang og forventer . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.