NorgeNammo med innovativ artillerigranat

Alf Ragnar Olsen13/06/20183 min
Nammos hovedkvarter på Raufoss i Telemark. Foto: NAMMO

Den norske ammunisjonsprodusenten Nammo hadde i går verdenslansering av sin nye og innovative artillerigranat. Teamet fra Nammo melder om stor interesse for den treffsikre nyheten.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Eurosatory-messen i Paris samler system og våpenprodusenter fra nær sagt hele verden, med hovedfokus på systemer for landmakt og artilleri.

Treffsikkerhet og rekkevidde

Tirsdag var det verdenspremiere for en nyutviklet artillerigranat fra den norske våpenprodusenten Nammo på Raufoss «Eurosatory» i Paris.

Aldrimer.no får opplyst at Nammo har økt rekkevidden til artillerigranatene til drøyt 100 kilometer, og . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.