NorgeNOF: – Må revurdere nedleggingen

Thorstein Korsvold05/09/20174 min
Et P-3 Orion avbildet på Andøya flystasjon i forbindelse med Andøya flyshow lørdag 24. juni 2017. Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO

Norges Offisersforbund mener det må gjennomføres en ny gjennomgang av Andøya-nedleggingen. – Den nye rapporten er et tungt argument for det, mener forbundsleder Torbjørn Bongo.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Mandag kom rapporten som konkluderer med at Evenes kan bli 7 milliarder dyrere enn det regjeringen la til grunn. Norges Offisersforbund (NOF) har lenge vært skeptisk til regjeringens beslutningsgrunnlag. De er ikke overrasket over at den nye rapporten nå sår tvil om begrunnnelsen for å legge ned Andøya flystasjon.

Les mer: 

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.