fbpx
 

NorgePartirunden: Venstre

Thorstein Korsvold28/08/20177 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/08/33628262511_a4e662db8f_o-1280x853.jpg

– Vi har sviktet nå-beredskapen til fordel for en masse planer som ligger langt fram i tid. Og landmakten er alt for liten. Det er to av hovedpoengene til Ola Elvestuen. I dag er det Venstres tur i partirunden.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Partiet Venstre er lite, ligger for tiden like under sperregrensen, og risikerer å bli desimert ved valget. Forsvarspolitisk talsmann Ola Elvestuen har likevel markert seg som en av de viktigste stemmene i forsvarsdebatten. Kritikken mot regjeringen og langtidsplanen har kommet i lang tid. Men han hadde nok ønsket seg mer uttelling i form av . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 10. juni) Kr 1889,-

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.