RusslandMassiv styrking av Russlands luftforsvar

Alf Ragnar Olsen05/02/20183 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/12/Sukhoi_T-50_Pichugin.jpg

Det russiske luftforsvaret styrkes med over 100 nye helikoptre og fly i løpet av 2018. Den voldsomme satsingen fra 2017 følges opp.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Det melder det russiske forsvarsdepartementet. I pressemeldingen fra departementet fremgår det luftforsvaret i Russland vil motta mer enn 100  nye og oppgraderte fly og helikoptre iløpet av inneværende år.

Les mer: Trusselen fra Russland er reell og økende

Les mer:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.