RusslandAvhopper avslører kampanje mot Norge

Rune S. Alexandersen20/04/20173 min
DEMONSTRASJON: Bildet viser en demonstrasjon foran Dumavalget i 2011. Illustrasjonsfoto: RUNE S. ALEXANDERSEN

Andrej Kapitonov, en tidligere lokalpolitiker i Murmansk, sier han var en brikke i et politisk spill for å sverte Norge. Så bestemte han seg i stedet for å avsløre FSBs opplegg.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

I januar 2016 ble lokalpolitikeren og Duma-kandidaten Andrej Kapitonov fra Murmansk presentert for et mildt sagt spesielt opplegg av den russiske sikkerhetstjenesten FSB, skriver det norske nettstedet The Independent Barents Observer, som spesialiserer seg på nyheter fra nordområdene.

Kapitonov skulle starte et . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.