NorgeSå droner ved Gardeleiren

Ole Dag Kvamme15/06/20173 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/06/drone-ex-fra-pixabay.jpg

Guri Haram observerte mistenkelige droner like ved Husebyleiren og den nye amerikanske ambassaden på Huseby i Oslo. Politiet i Oslo svarer de ikke har funnet noe å undersøke.
Av KJETIL STORMARK og OLE DAG KVAMME/oledag@aldrimer.no
Guri Haram har en leilighet på Persbråtan, vis à vis Gardeleiren på Huseby i Oslo. Også den den amerikanske ambassaden befinner seg like ved, etter at den flyttet til den nye ambassadebygningen i mai i år.

Haram har to ganger de siste månedene observert droner som opererer i luftrommet, og som trolig var utstyrt med ett eller flere kameraer . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.