NorgeKrf: — Saken vil få konsekvenser

Alf Ragnar Olsen05/09/20186 min
Statsminister Erna Solberg på vei ut fra Høyres hus etter pressekonferansen søndag kveld. PK med statsminister og Høyre-leder Erna Solberg og John-Ragnar Aarset, generalsekretær i Høyre om utviklingen i varslersaken i partiet. Foto: FRODE HANSEN, VG

Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan i Kristelig Folkeparti (Krf) slår fast at objektsikringssaken bør få konsekvenser, men vil ikke si om det ender med mistillit mot regjeringen. – Vi holder alle muligheter åpne, sier Grøvan. Samtidig slår Krf fast at det er flere viktige spørsmål om framtidens landmakt som må avklares før partiet vil støtte et budsjettforlik med regjeringen i høst.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Saken om mangelfull objektsikring og regjeringens håndtering av situasjonen, er på flere måter tett knyttet til behandlingen av landmaktutredningen. Hans . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.