Vi ønsker et samarbeid med ulike redaksjonelle medier. Både lokale, regionale, nasjonale og internasjonale medier.

Vi ønsker å få ut våre nyheter til et så stort publikum som mulig. Vårt formål er å skape en sterkere forsvars- og sikkerhetspolitisk debatt og å bringe fram ytterligere fakta til den norske befolkning og beslutningstakere.

Dersom du ønsker et samarbeid med oss, ta kontakt med prosjektleder og ansvarlig redaktør Kjetil Stormark. Bruk gjerne vårt kontaktskjema. Husk å oppgi kontaktinformasjon, så tar vi kontakt tilbake.

Vi er åpne for et samarbeid både om enkeltsaker og større prosjekter. Enten ved at vi leverer ferdig redaksjonelt innhold eller ved at vi samarbeider med andre om research og der hver enkelt nyhetsredaksjon ferdigstiller sine egne nyhetsprodukter.

Ta kontakt, så finner vi i fellesskap ut hvilken løsning som passer best for din nyhetsredaksjon og hva vi kan bidra med.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.