Ønsker du å støtte vårt arbeid? Vi blir glade for både store og små bidrag. Dersom du deler vårt engasjement og mener det er viktig med mer dybdeborende journalistikk som gransker Norges sikkerhet og forsvar, kan du bruke flere metoder.

Du kan overføre penger til vår bankkonto 9538.05.55159 i Handelsbanken.

Ved overføringer fra utlandet, bruk IBAN NO9295380551277 og BIC/Swift: HANDNOKK.

Du kan bruke PayPal, som er en betalingstjeneste som aksepterer de fleste kjente betalingskort. Oppgi paypal-identiteten post@aldrimer.no når du overfører støtten din.Vennligst merk alle overførsler med «Aldri mer». Juridisk driftsplattform for prosjektet er selskapet Logos Media Ltd.

Det er avgjørende viktig for vår troverdighet utad at vi kan være åpne på hvem vi mottar støtte fra. Vi vil derfor ikke kunne motta hemmelige pengegaver.

Privatpersoner, organisasjoner, stiftelser og selskaper som vurderer å donere et større beløp, er hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med ansvarlig redaktør/daglig leder Kjetil Stormark på kjetil@aldrimer.no eller tlf. 4177 5050.

Logos Media Ltd og Aldrimer.no er ikke medlem av Innsamlingskontrollen (IK), som er en frivillig ordning.

Tusen takk for støtten din!

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.