fbpx
 

RusslandTester våpen og stridsteknikker i Arktis

https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2019/03/Nordflåten-øvelser-mars-2019-4-1280x825.png

Land- og marinestyrker fra Nordflåten har de siste dagene gjennomført omfattende treningsoperasjoner på Kolahalvøya og i Arktis. Samtidig pågår det omfattende våpentester, der representanter for den russiske forsvarsindustrien også deltar.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Øvelsene er en del av utdanningsprogrammet for offiserer og soldater i Nordflåten, herunder den motoriserte infanteribrigaden i Petsjengadalen. Det opplyser Nordflåtens pressekontor på nettsidene til det russiske forsvarsdepartementet.

Treningsoperasjonene er blitt ledet av Nordflåtens kommandør, admiral Nikolai . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 10. juni) Kr 1889,-

Prøv en måned Kr 10,- (forlenges til ordinær månedspris)

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.