NorgeTrekker bok om Sjøheimevernet

Ole Dag Kvamme21/09/20177 min
En innføring i Sjøheimevernets historie omslag John Grieg Forlag Forfattere Lars Magne Skulbru og Jan Eirik Bruun

Heimevernet trekker tilbake en ny bok om Sjøheimevernets historie. Årsaken er knallharde karakteristikker og angivelige faktafeil. Men forfatter Lars Magne Skulbru mener HV-ledelsen «sensurerer som i det gamle Sovjet».

Av OLE DAG KVAMME / oledag@aldrimer.no

«Jeg overtok et SHV som kort kan beskrives som en likhaug.»

Sitatet over er bare ett av flere som har falt HV-ledelsen tungt for brystet. Boken «En innføring i Sjøheimevernets historie» inneholder flere som er sterk kost. Den er er utgitt av John Griegs Forlag i Bergen, men finansiert av Heimevernet

På forsommeren sendte forfatterne . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.