Norge– Vår rikdom alene gir oss ikke en beredskap mot krise (+)

Ole Gunnar Onsøien26/06/20207 min
Oslo 20170321. Kristoffer Egeberg er leder for Faktisk.no. Foto: TORSTEIN BØE/NTB SCANPIX

BEREDSKAPSPRATEN: Faktisk.no-redaktør Kristoffer Egeberg mener han har en del kriseerfaring etter å ha vært mangeårig nyhetsjournalist og tidligere soldat og offiser. 

post@olegunnaro.com

– Hvilke tre gjester ville du ha invitert med på en beredskapsprat over en bedre middag, og hvorfor?

– Åh, her er det vanskelig å bare velge tre. Men den nye forsvarssjefen, Eirik Kristoffersen, er selvsagt. Hans operative erfaring og karriere skiller seg en god del fra sine forgjengere, som jeg tror gir spennende perspektiver i en god beredskapsprat. Og selvfølgelig utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Få politikere . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Gunnar Onsøien

Ole Gunnar Onsøien er en frilansjournalist med ti års erfaring. Han har tidligere jobbet for blant andre iFinnmark, Rana Blad og Medier24, i tillegg til en rekke store og små oppdragsgivere. Onsøien har en bachelorgrad i fotojournalistikk fra OsloMet. Han har for tiden base i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.