RusslandVil stille Russland til ansvar for MH17

NTB25/05/20183 min
Bårer med omkomne etter MH17-nedskytingen ankommer flyplassen i Eindhoven, Nederland i juli 2014. Foto: NEDERLANDS FORSVARSDEPARTEMENT

Nederland og Australia kommer til å stille Russland til ansvar for nedskytingen av et Malaysia Airlines fly over Ukraina, opplyser Nederlands regjering.

Nederland og Australia kommer til «å stille Russland rettslig til ansvar for sin del av nedskytingen», heter det i en pressemelding.

Nederlands utenriksminister Stef Blok viser til at Den internasjonale gruppen av etterforskere (JIT) har konkludert med at Russland var direkte involvert i nedskytingen av rute MH17 over Øst-Ukraina i 2014,

Alle de 298 som var om bord i . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.