Norge– 58 kvinner deler fire dusjer

Rune S. Alexandersen06/04/201718 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/04/jenter_forsvaret01-1280x825.jpg

Ombudsmannen for Forsvaret er bekymret for de store kontrastene i Forsvarets bygg og anlegg. «Ved flere av de store leirene (...) er det fortsatt betydelige mangler», skriver ombudsmannen i en fersk rapport.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Ett av problemene med bygg og anlegg som ombudsmann Roald Linaker og hans nemnd trekker fram, er forholdene ved Sambandsbataljonen i Heggelia leir i Målselv. Der er det langt mellom dusjene for kvinner.

«Enkelte avdelinger har større EBA-utfordringer. Ikke minst hva gjelder sanitære forhold og kapasiteter. Det henvises til kaserne i Sbbn (Sambandsbataljonen, journ. anm.), som . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.