NorgeMener helikopterforslag er useriøst

Thorstein Korsvold28/03/201747 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/03/20170315FR_-6629-1280x853.jpg

Arbeiderpartiets Anniken Huitfeldt sier at opposisjonsforslaget om å beholde helikoptre på Bardufoss ikke er «seriøs forsvarspolitikk». Hun velger heller å kalle det «politisk spill».

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Saken om helikopterstøtte til Hæren blir stadig mer betent, og kampen om stemmene i nord hardner til. Kampen om virkelighetsforståelsen er også viktig. Arbeiderpartiet mener det er uhørt å framstille det som om de vil ha helikoptrene vekk fra Bardufoss og Hæren. Kritikerne vil nok heller si at det var nettopp det de nylig fikk vedtatt.

I forrige uke fortalte aldrimer.no om forslaget til . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.