NorgeBeskylder Erna og Siv for løftebrudd

FÅR KRITIKK: Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen møter pressen før budsjettkonferansen 30. og 31. august. Foto: STATSMINISTERENS KONTOR

Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen lovet samarbeidskameratene KrF og Venstre en fortrolig prosess for å sikre politisk flertall i Stortinget for den nye langtidsplanen for Forsvaret. Men deretter sørget Forsvarsdepartementet og forsvarsminister Ine Eriksen Søreide for å skyte ned hele prosessen.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

I et møte med Venstre-leder Trine Skei Grande og KrF-leder Knut Arild Hareide lovet statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen at det skulle nedsettes en arbeidsgruppe på fire personer som skulle forsøke å finne et kompromiss som kunne sikre flertall på Stortinget for den nye . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.