NorgeBFO-leder: – Kritikkverdig prosess

Alf Ragnar Olsen22/11/20186 min
Personell fra Telemark bataljon sin støtteeskadron driver med vedlikehold av Leopard 2A4 i juni 2018 før avdelingen skal trene på militære operasjoner i urbane miljøer i Tyskland for å gjøre seg klar til NATO beredskap. Foto: FREDERIK RINGNES/FORSVARET

– Det er mye i saken som ikke har vært bra. Når man kommer skjevt ut fra hoppkanten, er det vanskelig å rette opp etterpå, sier forbundsleder Jens B. Jahren i Befalets Fellesorganisasjon (BFO). Han mener innsparingsambisjonene er for høye, og at man må trekke lærdom av de feil som er gjort i omorganiseringen av Forsvarets verksteder.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Ifølge Jahren har BFO i lang tid advart mot måten Forsvarets ledelse har kjørt frem omorganiseringen av Forsvarets vedlikeholdstjeneste. Aldrimer.no har har denne uken avdekket at både . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.